Missie en visie2019-11-18T18:32:46+00:00

Missie en Visie Rugby Club Black Bulls

Rugby is een onbekende en daarmee misschien ook wel een onbeminde sport in Nederland. Dit is echter niet overal op de wereld het geval. Black Bulls weet waarom en wij promoten dan ook de sport RUGBY, zodat steeds meer mensen in onze regio zichzelf in deze mooie sport kunnen gaan herkennen.

Black Bulls wil rugby in de breedte en diepte aanbieden. Dit wil zeggen dat wij rugby aanbieden aan heren én dames van jong tot oud. Dit willen we doen middels een planmatige aanpak en met gekwalificeerd kader.

We streven ernaar om zichtbaar te zijn en een positieve bekendheid te hebben met name in de doelregio: Boxmeer, Venray en Sint Anthonis, maar ook daar buiten.

Onze ideale accommodatie of rugby veld valt op en heeft een representatief karakter. De accommodatie is gemakkelijk te bereiken en heeft veel “traffic”, door de vele activiteiten die er plaatsvinden. Onze rugbyclub staat centraal of is een belangrijke levensader van het park.

Eventuele Omni-samenwerkingen bevatten groei- of minimaal handhavingsambities. Fundamenteel bieden ze mogelijkheden tot rugby groei en rugby plezier. Er is ruimte voor de rugby waarden en identiteit van de Black Bulls. De voorzieningen zijn zodanig dat er kan worden getraind en dat er rugby wedstrijden in competitieverband mogen worden gespeeld. De accommodatie is aantrekkelijk voor sponsoren afkomstig uit de doelregio. De club Black Bulls is herkenbaar aanwezig op de accommodatie, het veld en in de gemeenschappelijke ruimten, zoals kantine en bestuurskamers.

De leden van Black Bulls staan centraal. Rugbywaarden zijn altijd van toepassing binnen onze club en er is ruimte voor ontwikkeling van het individu. Black Bulls is een vereniging welke draaiende wordt gehouden door de leden en vrijwilligers. Deze zijn van cruciaal belang binnen de club. De last wordt zoveel mogelijk verdeeld en iedereen wordt dus gevraagd zijn steentje bij te dragen op een andere manier dan alleen financieel. De clubspirit wordt hierdoor versterkt. Iedereen begrijpt dat waar gewerkt wordt er ook fouten gemaakt worden. Hier leren we van. Onze leden stralen passie en liefde uit voor de sport en maken hier op geen enkele manier misbruik van.

Black Bulls heeft een herkenbaar logo welke op vele plekken in kleding en ander merchandise terug te vinden is. Het logo en naam kent zijn oorsprong uit de 2e wereld oorlog en wordt mede daardoor met respect gebruikt en gedragen.

Als club bieden we clinics aan en organiseren we diverse acties. Samen hebben ze steeds tot doel:
– bekendheid creëren voor de club en voor de sport;
– een goede naam in de gemeenschap behouden;
– extra inkomsten voor de club;
– ledenwerving.

Afspraken en gedragscodes evenals beleidsplannen worden zorgvuldig opgesteld en zijn te vinden onder “De Club – Documenten“.

We zijn altijd bereid om zaken toe te lichten.  Spreek ons aan of stuur een bericht via onze contact pagina.

We hopen u snel te treffen op onze accommodatie tijdens een van onze trainingen of wedstrijden!

Met vriendelijke en sportieve groet,

Het bestuur van